Dimecres fem jocs i dijous fem la festa final!


Dimecres l'Alan Rovira ens va posar una sèrie de proves per aprendre a cuidar els animals, com protegir els ous, rescatar a un animal de un incendi o una altra situació de risc, retornar els cadells de tigres trapelleries a la gavia o bé moure's com animals per camuflar-nos-hi. 


Dijous va ser un dia molt entretingut. Mentre en Marc muntava la paradeta per fer l'activitat aprofruita de l'Area Metropolitana hem jugat una estona a pilota i amb els refugis dels animals al pati. 

Després hem començat l'activitat, que era força motivadora, i en acabar en Marc ens ha deixat unes disfresses de cuiner i jugar amb les peces de fruita de fusta que portava, hem passat una bona estona :) 



Després d'esmorzar va venir l'Alan Rovira a veure la feina feta aquests dies, li ha semblat tant ben feta que ens ha donat una medalla! 


Per acabar el matí em fet la festa final del Casal, tot i que alguns segueixen la setmana que ve! Però molts marxen, i per acomiadar-se em fet maquillatge i disfresses, ha sigut molt divertit! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.