Primera setmana de casal a l'Artur Martorell

 Bona tarda famílies!! 

La primera setmana de casal ha sigut molt intensa, vam començar amb moltes ganes de passar-ho molt bé compartint moltes experiències. 

El dilluns vam fer jocs de coneixença per trencar el gel i així poder-nos conèixer entre tots i totes. Després vam rebre la visita de l'Artis, un aventurer que ens va demanar que volia viure aventures amb tots nosaltres. La nostra sorpresa va ser quan vam descobrir una carta codificada, així que vam haver de fer un joc de pistes per deixifrar el missatge. 

El dimarts vam fer un joc per poder aconsguir el material per poder fer la nau espacial. Com que ho vam fer molt i molt bé, vam aconseguir tot el material. Finalment, vam fer jocs d'aigua per refrescar-nos i passar-ho d'allò més bé. 

El dimecres teniem mati de sortida pel parc, així que vam aprofitar per fer allò que més ens agrada fer que és jugar. Vam fer diferents jocs, com el mocador, l'aranya peluda, el mata conills, etc. També vam poder gaudir del parc de les cordes una bona estona. 

El dijous, vam construir la nau amb tots els materials que haviem acosenguit i finalment vam sortir a la pineda per posar-la a prova!! 
















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.