Quarta setmana Artur Martorell

 Holaa a tots i totes!! Aquesta setmana hem ampliat el nostre grup amb els infants d'Aventura!! Estem molt contents i contestes perquè ens agrada compartir experiències amb nous infants! 

Per tal de fer cohesió de grup i saber-nos els noms de tothom el dilluns vam fer diferents jocs, com per exemple el pistoler, el futbol xinès o la bola de foc! Després vam fer un taller on vam aprendre a contruir un coet amb paproflexia. Van quedar molt xulos. 


 





El dimarts vam començar el dia fent un gran mural on vam dibuixar i pintar el que més ens havia agradat d'aquestes setmanes de casal, els infants van poder mostrar-nos la seva creativitat! Després d'esmorzar com que feia tanta calor vam començar els jocs d'aigua per passar-ho bé i refrescar-nos!! 



El dimecres vam poder gaudir d'un pati ben refrescant i divertit a la piscina de Tiana!! Ens ho vam passar d'allò més bé!! 



Finalment, el dijous hem celebrat la festa final de la segona quinzena amb els infants de la Jungfrau!! Hem passat un mati molt divertit perquè hem pogut fer allò que més ens agrada, jugar amb els amics i amigues, pintar-nos la cara, ballar el ritme de la música i menjar polins!! Ah i també hem organitzat un Pichi cooperatiu amb els més petits!! 




Fins la propera setmana!!! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.