Segona setmana Viatgestiu Jungfrau

 Bona tarda famílies!!


Aquesta setmana va començar amb la incorporació de nous companys al grup dels Titis. Per conèixer a tothom, vam fer uns jocs molt divertits al llarg del matí. També els hi vam explicar que havia passat la setmana anterior. Els hi vem parlar de l'Artis i en Siro, i tot el que ens havien demanat. Després d'esmorzar vem rebre una carta de l'Artis on ens felicitava per la nostra nau i ens demanava que ens preparéssim físicament. Per fer-ho vem jugar al joc de la bandera. Que ens va agradar molt.

Dimarts l'Artis ens va enviat un audio, on ens deia que el nostre primer destí era..... EGIPTE!!! Al llarg del matí vem decorar tota la classe amb dibuixos d'Egipte i faraons que haviem estat pintant. Després d'esmorzar vem gaudir dels jocs d'aigua, resfrescant-nos una mica.

Dimecres vem anar a la piscina. El temps no ens va acompanyar gaire, per això, la primera part del matí vem aprofitar per esmorzar i jugar amb els companys. Més tard, quan es va aclarir el dia, vam aprofitar per banyar-nos a la piscina, juntament amb els companys de l'Artur.

Com a tancament de quinzena, dijous vam tenir una festa. On van aparèixer en Siro i l'Artis, que ens van felicitar pel nostre treball al llarg de les dues setmanes. Vam gaudir dels jocs que els monis havien preparat i del super pintacares!!!

Fins la setmana vinent!!!!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.