Juliol 1 matins Jungfrau

Bon dia, famílies!

El dilluns vam decidir començar la primera setmana de juliol cohesionant-se entre els infants per conèixer-se millor. Més tard, van trobar una carta d'Aisha i Noa, la qual els va portar a realitzar un seguit d'activitats per poder trobar un objecte perdut.

Dimarts vam començar el dia introduint alguns dels menjars més típics de l'Àfrica. A més, vam parlar i tractar altres aspectes i característiques del continent. Més tard, vam utilitzar fang per construir tasses, plats i gerres, tenint en compte tot allò que vam observar a l'excursió de divendres passat. Per acabar, vam passar una bona estona jugant a jocs d'aigua per refrescar-nos.

El dimecres vam fer una petita sortida i vam gaudir de la piscina de Tiana. Tot i que el temps no acompanyava gaire, tots es van ficar a l'aigua per refrescar-se i passar una bona estona.

El dijous a primera hora, els infants van assumir el rol de detectius per trobar totes les peces dels puzles. Un cop completats, van adonar-se que mostraven diferents estampats típics d'Àfrica. Després, vam emplenar els passaports i posar-hi el segell que representava el continent africà. Finalment, els infants van pintar les figures de fang que havien fet dimarts.



Tenim moltes ganes d'anar demà d'excursió, i vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.