Juliol 4 tardes Jungfrau

 Hola, famílies!

Aquesta setmana ens hem ajuntat a les tardes tant Estiu de Fantasia com Viatgestiu per posar a prova les nostres habilitats manipulatives.

El dilluns, hem fet nosaltres mateixos la barreja que necessitàvem per fer la pasta de sal. Hem experimentat molt amb la textura i hem sigut molt creatius a l'hora de fer les nostres figures. Ens ha agradat molt poder aprendre els passos per aconseguir la nostra massa i fer amb ella allò que volíem.




El dimarts, hem aprofitat ampolles i retalls de papers que anaven a les escombraries, per donar-los una segona vida. Així hem aconseguit portallapis superxulos que ara decoraran la nostra taula.

El dimecres, amb guixos i sal que hem pintat amb aquests, hem fet diferents capes de colors al nostre gust. Ho hem posat en l'ordre que volíem i amb molta cura dintre del pot de vidre per crear així un ordre de colors magnífic. Ens ha agradat moltíssim el resultat!


El dijous, hem fet papiroflèxia. Amb un paper de color hem triat quin animal volíem fer, després li hem donat vida posant-li ulls, nas i boca. A més a més, l'equip de monis ens ha fet una granota saltarina a cadascú. Ha estat una tarda per posar a prova la nostra habilitat amb els papers!



Us esperem la pròxima setmana per descobrir quines manualitats farem a la tarda!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.