Juliol 3 tardes Jungfrau

Hola, famílies!

Dilluns vam començar amb una activitat en la qual vam participar tots alhora, duent a terme un mural. Aquest va quedar molt bonic! En acabar vam retallar-lo en diferents parts per poder formar el nostre propi puzle! Però, això no és tot, per ajudar als més petits, vam haver d'entrar en un túnel i agafar aquelles peces que poguéssim muntar, només podíem treure les que sabíem on anaven, va ser complicat, però ho vam aconseguir!

Dimarts vam fer dues activitats de dibuix. En la primera vam haver de plasmar-nos a nosaltres mateixos tal com ens veiem en el mirall en un full dibuixant la nostra silueta. En acabar cadascú podia fer un dibuix lliure d'un paisatge amb tots els detalls i, per acabar, vam tornar a muntar el puzle de dilluns, ja que volíem tornar a fer-lo. Va ser una tarda molt entretinguda!

En arribar dimecres, vam deixar volar tota la nostra imaginació pensant en la creació d'un joc de taula. Vam escollir el joc del 'memmory' inspirat en la temàtica del casal. Va ser molt divertit!!!

Finalment, el dijous va ser una sessió més relaxada. Vam començar escalfant el cos amb uns balls conjuntament amb els infants de fantasia, després vam fer ioga i per últim una sessió de massatges i relaxació.

Ha estat una setmana molt completa!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.