Juliol 4 matins Artur Martorell

Hola famílies! 

Per començar la setmana, vam realitzar uns jocs de cohesió i coneixença. Després, Asha i Noah ens van deixar una carta dient que havíen viatjat fins l’Àsia. Vam fer un joc de pistes per tot can Solei i per finalitzar el dia i trobar l’objecte, vam realitzar un recorregut d’obstacles dins la classe. Vam gaudir moltissim!!

El dimarts vam realitzar una sèrie de jocs tradicionals de l’Àsia com el futbol xinès i el ninja entre d’altres per poder conèixer jocs típics de la zona. Després, com cada dimarts, vam gaudir d’uns refrescants jocs d’aigua i de la remullada final!!

El dimecres ens vam ajuntar amb el grup de viatge de la Jungfrau on vam gaudir d’un joc de pistes per la costa de Badalona, on Asha i Noah ens van amagar una sèrie de pistes per conèixer racons de Badalona. Va ser un dia molt divertit i vam gaudir molt del joc!

Dijous vam realitzar la festa final del casal juntament amb l’escola Jungfrau on vam realitzar un pichi tots plegats i després vam ballar al ritme de la música mentres gaudiem d’un gelat.

Com ens trobarem a faltar!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.